Hollywood wil film maken over ex-advocaat Trump

EPA
Hoewel de nabije toekomst van Michael Cohen er allesbehalve rooskleurig uitziet, ziet Hollywood-producent Lawrence Bender het wel zitten om een film te maken over de voormalige advocaat van Donald Trump. Dit meldt Page Six.

Cohen kan zich opmaken voor een aantal jaar achter tralies wegens een serie strafbare feiten die heeft begaan toen hij werkte voor Trump. 

Bender, die onder meer de films Pulp Fiction en Inglorious Bastards produceerde, werd onlangs gespot met Cohen tijdens een ontbijt meeting. Volgens de advocaat van Cohen “is er veel interesse in Michael's verhaal, maar gaat hij voorlopig op geen enkele aanbieding in vanwege lopende zaken”.

Er gaan zelfs al stemmen op wie Cohen zou moeten vertolken in 'zijn' film. Onder andere de namen van David Schwimmer, Ben Stiller, Bobby Cannavale en Ray Romano worden genoemd.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Edmond Dantès

    Cannavale lijkt er het meeste op, heeft een karakterkop en een steengoed acteur. David Schwimmer zou ook zéér goed Cohen kunnen vertolken.