Hier zijn de eerste beelden van de derde film van FC De Kampioenen

Jacques Vermeire keert (tijdelijk) terug naar FC De Kampioenen als DDT.
YouTube Jacques Vermeire keert (tijdelijk) terug naar FC De Kampioenen als DDT.
De eerste beelden van de derde langspeelfilm van FC De Kampioenen - FC De Kampioenen Forever - zijn vrijgegeven. In deze derde film komt de caféploeg der caféploegen terecht in Zuid-Afrika.

In 'FC De Kampioenen 3 Forever', geregisseerd door Jan Verheyen, viert Jacques Vermeire als DDT zijn comeback in De Kampioenen. Ook Carry Goossens keert (tijdelijk) terug op het scherm. Het verhaal speelt zich grotendeels af in Zuid-Afrika, waar De Kampioenen op zoek gaan naar enkele Afrikaanse topspelers om hun ploeg te versterken. 

DDT is er namelijk op sluwe wijze in geslaagd eigenaar te worden van FC De Kampioenen en de volledige ploeg wordt vervangen door jonge, getalenteerde spelers. Alleen door het team van DDT te verslaan op het voetbalveld, kunnen Pol, Xavier, Markske en co hun team 'FC De Kampioenen" blijven noemen.

Komen de Kampioenen tijdig met Afrikaanse topspelers naar huis en winnen ze de o zo belangrijke match die zal beslissen over hun voortbestaan? Ontdek het vanaf 20 december in de bioscoop.Video