Herken jij ze? De tweeling uit ‘Us’ speelde Rachel en Ross’ baby in ‘Friends’

Noelle en Cali Sheldon op de première van ‘Us’
Photo News Noelle en Cali Sheldon op de première van ‘Us’
Het is je vast niet opgevallen toen je in de bioscoop naar ‘Us’ ging kijken, maar die 16-jarige tweeling die erin meespeelt, is geen onbekende. Noelle en Cali Sheldon speelden vijftien jaar geleden namelijk de dochter van Rachel en Ross in de tv-serie ‘Friends’.

Noelle en Cali spelen de zusjes Becca en Lindsey in ‘Us’. Hun ouders worden gespeeld door Elisabeth Moss en Tim Heidecker. Grappig detail: hun schermvader heeft op zijn arm een tatoeage die gebaseerd werd op een foto van de meisjes tijdens hun periode bij ‘Friends’. 

De tweeling vertolkte tussen 2003 en 2004 acht afleveringen lang dochter Emma. Veel herinneren ze zich niet van hun tijd op de set, vertelden ze in 2015 aan ET. “Ik groeide op wetende dat ik meedeed aan ‘Friends’,” vertelde Noelle, “maar ik begreep niet wat dat eigenlijk wilde zeggen tot ik tien jaar oud was.” De meisjes mochten van hun ouders ook pas naar de serie kijken toen ze dertien jaar oud waren. “We gaan gewoon op Netflix kijken", zei Noelle toen. Zusje Cali voegde eraan toe: “We gaan een ‘Friends’-marathon houden die 24 uur lang duurt.”

Baby Emma
internet Baby Emma

‘Friends’-fans reageerden alvast erg opgewonden toen ze ontdekten dat de twee meespeelden in ‘Us’. Zo schreef een fan op Twitter: “Ik ben niet zeker wat me het meest choqueerde in ‘Us’ ... Het verrassende einde of het feit dat de acteurs die de tweeling spelen baby Emma van ‘Friends’ zijn.” Of iemand anders merkte op: “Ik heb ‘Us’ niet gezien want ik ben veel te bang, maar ik zag een artikel dat vertelde dat de tweeling die baby Emma in ‘Friends’ speelde, meedoet, en help, zien ze er niet uit alsof ze echt kinderen van Ross en Rachel kunnen zijn?”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.