Ga naar de mobiele website
^ Top

Helen Hunt naakt op haar 49ste: "Gelukkig had ik geen tijd voor dieet"

Vanaf 6 maart loopt 'The Sessions' in onze zalen, het aangrijpende verhaal van een verlamde man die op 38-jarige leeftijd besluit zijn maagdelijkheid te verliezen. Met de begeleiding van zijn priester en de hulp van een sekstherapeut probeert hij zijn droom te verwezenlijken.

Helen Hunt kruipt in de huid van een sekswerkster en dus staat ze meer dan de helft van de tijd 'in haar pure'. "Het eerste wat ik van regisseur Ben Lewin te horen kreeg, was dat er veel naaktscènes zouden zijn. Toen ik van de ergste verbazing bekomen was, dacht ik: 'Wat is het belangrijkste? Wat het publiek denkt van mijn lichaam of dat ik meespeel in een mooi verhaal. Uiteindelijk haalde dat laatste het'."

De succesvolle actrice voegde er nog aan toe dat er -gelukkig- geen tijd meer was om zichzelf af te beulen in de fitness. "Ik kreeg die rol twee weken vooraleer we zouden gaan filmen. Dat bespaarde me een zielige poging om mijn 49 jaar oude lijf weer in conditie te brengen. Diëten zou ook niet veel uitgehaald hebben: dit is nu eenmaal het lichaam van een vrouw die al een kind op de wereld gezet heeft." Dochter Makena Lei is inmiddels al acht jaar.

getty
getty
AP
Photo News


Meld een bug