Harry Potter-fans ontdekken ‘verborgen seksscène’ in één van de films

Harry Potter
rv Harry Potter
Ophef in de wereld van Harry Potter: oplettende fans menen namelijk een ‘verborgen seksscène’ te hebben ontdekt in de derde film uit de reeks.

In ‘The Prisoner Of Azkaban’ krijgt Harry de befaamde Marauders Map in handen: een kaart waarop hij iedereen in het kasteel in de gaten kan houden. “Ik zit misschien al te lang in lockdown, maar ik denk dat ik een seksscène heb gevonden in ‘Harry Potter’”, schrijft iemand op Twitter. Daarbij voegt hij een foto van de kaart, waarop links onderaan twee paar verdacht uitziende voetjes lijken te insinueren dat een koppeltje met elkaar naar bed gaat in het kasteel. 

Hoewel vele kijkers uit de lucht vallen, schrijft iemand: “De meeste Potter-fans weten dit al sinds de film uitkwam, zo’n 16 jaar geleden.” Maar dat houdt de foto niet tegen om alsnog opnieuw viraal te gaan. 

“Misschien hebben de makers het niet als seksscène bedoeld”, oppert iemand. “Misschien stonden twee van de leerlingen gewoon te kussen in een hoekje, zoals dat op een internaat vaak gebeurt?” Anderen zien het dramatischer: “Hupla, mijn hele kindertijd verpest.” 

Rus Wetherell, de man die destijds de credit-scène ontwierp waarin de voetjes te zien zijn, bevestigt dat hij de scène bewust heeft toegevoegd. “Ik was nog aan het werk om 4 uur ‘s morgens, en ik zag een kans om iets aan de credits toe te voegen dat grappig zou zijn voor de volwassenen in het publiek, maar dat kinderen niet zouden snappen." 

Wat gebeurt daar linksonder in het hoekje?
Harry Potter Wat gebeurt daar linksonder in het hoekje?1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • René De Rocker

    Het moest dan toch om een heel snel vluggertje gaan. Dat ze zelfs de moeite niet deden om hun schoenen uit te doen.