Gwyneth Paltrow verlaat het Marvel-universum na laatste 'Avengers'-film

Gwyneth Paltrow verlaat het Marvel-universum.
AP Gwyneth Paltrow verlaat het Marvel-universum.
‘Avengers: Endgame’ wordt de laatste Avengers-film uit de reeks, en Marvel-fans vragen zich al een tijdje af voor welke acteurs dat een permanent afscheid zal betekenen. Chris Evans bevestigde eerder al dat hij voorgoed stopt met het spelen van Captain America, en nu kondigt ook Gwyneth Paltrow haar vertrek aan.

Paltrow speelde in zes Marvel-films het personage Pepper Potts, de vriendin van Iron Man (Robert Downey Jr.). Ze verscheen voor het eerst in de franchise in 2008. ‘Endgame’ wordt voor haar echt the end, bevestigt ze nu zelf.

“Ik voel me er een beetje te oud voor”, bekent ze. “Al ben ik wel heel blij dat ik het gedaan heb. Ik ben al lang bevriend met ‘Iron Man’ regisseur Jon Favreau, en hij heeft me omgepraat om de rol aan te nemen. Nu is het echter genoeg geweest, ik ga geen nieuwe contracten meer tekenen voor vervolgfilms.”

Wel zou ze het overwegen om terug te komen voor korte cameo’s of flashbacks. “Ik vind het een eer om deel uit te maken van zoiets moois. Terugkomen voor een dag? Als ze me daarvoor nodig hebben kunnen ze altijd op me rekenen.”

Gwyneth Paltrow als Pepper Potts in ‘Iron Man 3'.
AP Gwyneth Paltrow als Pepper Potts in ‘Iron Man 3'.
Gwyneth Paltrow in ‘Iron Man’.
Gwyneth Paltrow in ‘Iron Man’.1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Fabrice Braccio

    Pepper pots is nu niet direkt het personage dat ik ga missen precies :-)