Gwyneth Paltrow breekt hart van Tom Holland

Dat Gwyneth Paltrow niet meer weet dat ze samen met Tom Holland in een film speelt, breekt het hart van de Spider-Man-acteur, zegt hij.
EPA Dat Gwyneth Paltrow niet meer weet dat ze samen met Tom Holland in een film speelt, breekt het hart van de Spider-Man-acteur, zegt hij.
Het zit Tom Holland (23) behoorlijk dwars dat Gwyneth Paltrow (46) zich niet meer kan herinneren dat ze samen hebben gewerkt aan ‘Spider-Man: Homecoming’. Dat vertelt de acteur in een interview met de website PopSugar. “Het breekt tot op de dag van vandaag mijn hart”, klinkt het. 

Gwyneth Paltrow kreeg onlangs een scène te zien uit de Spider-Manfilm uit 2017, waarin ze samen met Holland te zien is. Maar de 46-jarige actrice herinnerde zich daar niets meer van. "Ik bedoel, ik heb maar een keer met Gwyneth gewerkt, en dat herinnert ze zich niet meer", grapte Holland, die Spider-Man voor het eerst speelde in 2016 in de Marvel-film ‘Captain America: Civil War’. "Het breekt nog altijd mijn hart." 

Het was trouwens niet de eerste keer dat zich Paltrow de naam van Holland niet meer kan herinneren. Het gebeurde ook al eens tijdens de opnames van ‘Avengers: Endgame’. "Zij had haar blauwe pak aan en ik droeg mijn Spider-Manpak”, vertelt Holland. “Ze kwam naar me toe om een foto met mij en Robert Downey Jr. te maken. En toen ze het postte, stond erbij: 'Robert Downey Jr., ik en die jongen'. Ik was slechts 'die jongen'. Het was schattig. Echt schattig.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.