Hugh Jackman kan zijn teleurstelling niet verbergen, en Twitter geeft hem gelijk: "Die award had naar hem moeten gaan"

Hugh Jackman kan zijn teleurstelling niet verbergen.
YouTube Hugh Jackman kan zijn teleurstelling niet verbergen.
Verliezen is altijd moeilijk, zeker wanneer er tientallen camera's op je gericht zijn. Hugh Jackman had duidelijk niet verwacht dat James Franco met de Golden Globe voor Beste Acteur in een Film aan de haal zou gaan, en dat was eraan te zien. 

De teleurstelling was van het gezicht van de Australische acteur af te lezen wanneer niet zijn naam, maar die van James Franco werd afgeroepen tijdens de Golden Globes. Franco won de award voor zijn rol in 'The Disaster Artist'. 

Jackman was genomineerd voor zijn hoofdrol in de musical 'The Greatest Showman', waaraan hij zeven jaar lang werkte. Op het scherm was onmiskenbaar te zien dat hij zo'n verlies niet verwacht had. 

Ook filmfanaten zijn verontwaardigd dat het niet Jackman was die in de prijzen viel. "Dit was zijn passie", klinkt het op Twitter. "Hij werkte er jarenlang intensief aan en hij is er zo trots op... Hij verdiende die award!"
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Merlijn Metatron

    keek op internet, niets van "waargebeurd" verhaal is echt gebeurd, vol toegevoegde charakters, zoals de liefdesverhaal tussen geheel fictieve figuren"