Het Fiji-watermeisje was de échte ster van de Golden Globes

Het watermeisje met Jamie Lee Curtis
Invision for FIJI Water Het watermeisje met Jamie Lee Curtis
Vergeet Lady Gaga, Rami Malek en Bradley Cooper. De échte ster van de Golden Globes was het promomeisje dat Fiji-water uitdeelde op de rode loper. De jongedame gaat momenteel over alle Twitter-tongen.

Het promomodel, dat Kelleth Cuthbert blijkt te heten, voorzag de dorstige celebs van wat water op de rode loper en kweet zich uitstekend van haar taak. Maar tussen het serveren door slaagde ze er ook keer op keer in om sensuele blikken naar de fotografen te werpen. Ze poseerde even professioneel als de meest doorwinterde actrices, en ging dan ook al snel viraal. Intussen heeft de jongedame al haar eigen Twitter-account, waar je haar beste foto’s kan herbekijken en een hoop goede memes kan terugvinden.  

Invision for FIJI Water
Invision for FIJI Water
Invision for FIJI Water10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • ANN LIMBOS

  Inderdaad, veel schoner als al de rest.

 • Thierry Vansweevelt

  Wel het is veel beter dan alcohol waar je toch alleen maar chagrijnig en lelijk van wordt. Maar Fiji water is gewoon kraantjeswater met microplastics in.

 • Lore Kluwer

  Schitterende publiciteit voor dat watermerk. Sommigen zouden hier wel beter eens naar Hans Anders gaan. Alleen het meisje op de eerste foto is het meisje in kwestie, hoor. Het meisje op de tweede foto en de derde foto is een meisje met krullen. Het meisje op de laatste foto is nog een ander meisje. Er waren meerdere promomeisjes van dat watermerk aanwezig.

 • Rudo Van Leuven

  De eenvoudigste en simpelste madammekes zijn altijd al aantrekkelijker geweest. Ze zingen ook altijd het best aan de microfoon, wat ze super normaal vinden en daarvoor zelden een cache vragen.

 • Bert Camps

  Inderdaad, de rest verbleekt er maar wat bij!