Gezocht: 1.000 figuranten voor 'Le Dernier Diamant' in Antwerpen en Brussel

De volgende film van de Franse cineast Eric Barbier, 'Le Dernier Diamant', zal er één zijn met Yvan Attal, Bérénice Béjo, Annie Cordy en uzelf.  Tenminste, dat kan. De film wordt in maart en april in Brussel en Antwerpen gedraaid en in het kader van die opnamen is Casting7 nog op zoek naar duizend figuranten.

'Le Dernier Diamant' wordt een zogenaamde 'polar', een Franse genrefilm die zich situeert tussen de film noir, de gangster- en de politiefilm.  Eric Barbier maakte eerder een drietal films, waaronder 'Le Serpent', ook al met Yvan Attal.

Yvan Attal is de vader van de drie kinderen van Charlotte Gainsbourg.  Bérénice Béjo kan je onder meer kennen van 'The Artist', waarin ze de rol van Peppy Miller speelt.  Daaraan hield ze de César voor beste actrice over en ze werd ook genomineerd voor de Oscar in de categorie van beste actrice in een bijrol.

Casting7 is op zoek naar 1.000 figuranten voor deze film. Iedereen kan zich kandidaat stellen .  want men is naar alle types mensen op zoek, gaande van journalisten, advocaten, obers, toeristen of simpele voorbijgangers.

Casting7 is ook nog op zoek naar de juiste voertuigen en naar rashonden.

Wie zich geroepen voelt, of gewoon graag eens op een Franse filmset zou staan, kan zich gratis inschrijven op de site van casting7.com.