Exclusief voor abonnees

Geruisloze entree voor ‘Cruise Control’, de eerste Vlaamse bioscoopfilm sinds de lockdown: "Geen idee wat de slaagkansen zijn"

Lucas Van den Eynde speelt de rol van Serge Gabriëls, een regisseur die tegenslag kende maar plots toch zijn droom - een romantische film - lijkt te kunnen realiseren.
RV Lucas Van den Eynde speelt de rol van Serge Gabriëls, een regisseur die tegenslag kende maar plots toch zijn droom - een romantische film - lijkt te kunnen realiseren.
Hij is er, de eerste Vlaamse film die uitkomt sinds de lockdown. Maar zonder een avant-première vol glitter en glamour, komt 'Cruise Control' vandaag geruisloos in de zalen. "Ik heb echt geen idee wat de slaagkansen zijn", aldus hoofdrolspeler Lucas Van den Eynde.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.