Gat tussen ‘Avengers: Endgame’ en ‘Avatar’ nog maar 15 miljoen dollar

Disney
Het gat tussen ‘Avengers: Endgame’ en ‘Avatar’, de meest succesvolle bioscoopfilm aller tijden, is nog zo’n 15 miljoen dollar. Dat meldt het blad Forbes.

Disney lanceerde twee weken geleden een speciale versie van ‘Avengers’ met een paar extra fragmenten om fans te proberen overtuigen om de film nogmaals in de bioscoop te gaan kijken. Dat is ook gelukt: het afgelopen weekend bracht de film in de Amerikaanse bioscopen 3 miljoen dollar extra op. 

Avatar, uitgebracht in 2009, heeft wereldwijd 2,788 miljard dollar opgehaald. Avengers staat nu op 2,772 miljard dollar. De financiële experts van Forbes vermoeden dat Avengers het record wel zal verbeteren, maar dat dat nog zeker een paar weken gaat duren.

Er zijn intussen 39 films die meer dan 1 miljard dollar opbrachten. Bekijk de hele lijst hieronder:
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Robbe Devoogdt

    'maar' 15 miljoen

  • Febe Chapin

    Met inflatie en populatie verschil zou Avatar ook hoger staan.

  • Mike Bemelmans

    Al die nieuwe films zijn gewoon ongelooflijk, dat we dit nog mogen meemaken. Die nieuwe films schieten al die oeroude films zoals "Avatar' naar de verdoemenis. Het is zelfs niet meer te vergelijken, zo goed.