Exclusief voor abonnees

Gaat de mysterieuze blockbuster ‘Tenet’ het bioscoopseizoen redden?

Wordt de nieuwste film van regisseur Christopher Nolan (Dunkirk, Inception) de eerste belangrijke bioscooppremière tijdens de coronacrisis? De verwachtingen rond zijn geheimzinnige project Tenet zijn hooggespannen. Maar gaat het lukken op premièredatum 16 juli?

De geruchtenmachine over de nieuwe film van Christopher Nolan, Tenet, draait al maanden op volle toeren. Het heeft niet alleen te maken met de strikte geheimhouding over de inhoud, minstens zo spannend zijn de verwachtingen over de beoogde premièredatum van 16 juli. Belgische bioscopen zijn en blijven tot nader order gesloten.

Volgens welingelichte kringen in Hollywood heeft filmmaatschappij Warner Bros. onlangs bepaald dat de premièredatum alleen gehaald wordt als wereldwijd 80 procent van de filmzalen weer geopend zijn.

Je hebt 19% van dit artikel gelezen
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Johan Boudewijns

    Beetje strategisch kiezen, ik zit meestal in een zaal met amper 10man. Mij een vraagteken waarom dat niet meer mocht.

  • Guy Bevers

    De films die ik ging kijken was er maar amper 10 man aanwezig ! Hadden gewoon de filmzalen altijd kunnen openlaten.

  • Guido Ceuleers

    2 stoelen tussen de toeschouwers vrij, zoals Kinepolis wil is geen 1,5 meter. Zolang het niet op 3 stoelen wordt gezet, zal je mij niet in de bioscoop zien.