Quentin Tarantino smeekt in open brief om geen spoilers over nieuwe film te delen

Regisseur Quentin Tarantino (56), wiens nieuwste film morgen op het Filmfestival van Cannes in première gaat, heeft in een open brief opgeroepen om zeker geen spoilers over ‘Once Upon A Time In Hollywood’ te delen. 

“Ik houd van cinema”, begint Quentin Tarantino zijn open brief. “Jullie houden van cinema. Het is de reis waarin je een verhaal voor de eerste keer ontdekt. Ik ben erg opgewonden om hier in Cannes ‘Once Upon A Time... In Hollywood’ met het festivalpubliek te kunnen delen. De cast en de crew hebben heel hard gewerkt om iets origineels te maken. Ik vraag alleen dat iedereen vermijdt om iets te onthullen dat zou voorkomen dat een later publiek de film op eenzelfde manier zou kunnen ervaren.” Bij de brief - die op sociale media gepubliceerd werd - schrijft hij nog ‘No spoilers in Hollywood’: ‘Geen spoilers in Hollywood’. 

(Lees verder onder de foto.)

‘Once Upon A Time In Hollywood’ gaat over een ouder wordende televisieacteur (gespeeld door Leonardo DiCaprio) en een stuntman (een rol voor Brad Pitt), die proberen om te gaan met de veranderingen in Hollywood en ondertussen te maken krijgen met Sharon Tate (Margot Robbie) en de Manson-familie. 25 jaar geleden ging ‘Pulp Fiction’ in première in Cannes en won de film de prestigieuze Palme d’Or. Benieuwd of ‘Once Upon A Time In Hollywood' het even goed zal doen. 
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Louis Bouduin

    Misschien dat Reservoir Dogs de tands des tijds zal doorstaan. Pulp fiction is nu al achterhaalde pulp en de rest even een hype zoals alles wat de man doet. Een cineast die veel slechte dingen mengt met de goede die hij andermans werk jat.

  • guido vermeyen

    Heb geen idee hoe dat filmrecensenten in zwijm vallen voor dit hherschap...is die nu zo speciaal ? Zelfs al ie zelf acteert is het miserabelste wat ik ooit zag....desperado gotbetert..