Naar de première van 'Rocketman' of een feestje bij Leonardo DiCaprio? Exclusieve tickets verkrijgbaar op de zwarte markt van Cannes

De cast van ‘Rocketman’ op het Filmfestival van Cannes.
Photo News De cast van ‘Rocketman’ op het Filmfestival van Cannes.
Wie dezer dagen op het filmfestival van Cannes vertoeft en beroemd genoeg is, kan genieten van exclusieve feestjes - enkel op uitnodiging, uiteraard. Wie er niet in slaagde om zo'n gewilde uitnodiging te bemachtigen, kan terecht op de zwarte markt. Dat blijkt uit een lijst die de Amerikaanse website Deadline toegestuurd kreeg.

Volgens Deadline kregen heel wat mensen uit de filmindustrie voorafgaand aan het festival via Whatsapp een lijst met feestjes en evenementen toegestuurd waar ze - in ruil voor een serieuze som geld - nog exclusieve tickets voor zouden kunnen krijgen. Iemand uit de industrie stuurde de lijst door naar Deadline. Vermoedelijk zijn de bedragen in dollars. 

Zo kun je voor 6.000 dollar (zo’n 5.370 euro) naar de première en afterparty van ‘Rocketman’, waarop ook Elton John himself aanwezig zou zijn. Een etentje in de villa van Leonardo DiCaprio in aanwezigheid van regisseur Quentin Tarantino kost je 13.500 dollar (zo’n 12.082 euro), wie enkel naar zijn afterparty wil gaan, moet ‘maar’ 5.500 dollar betalen (ongeveer 4.922 euro). Wie de slotceremonie wil bijwonen, zal 2.000 tot 5.000 dollar moeten neertellen (1.790 euro tot  4.474 euro). Natuurlijk is er geen enkele garantie dat wie tickets via deze weg koopt, effectief een geldig pasje zal krijgen voor deze evenementen. 

Evenementen Cannes Film Festival - zwarte markt
Deadline Evenementen Cannes Film Festival - zwarte marktReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.