Film van Stany Crets bijna in de zalen: deze gimmick maakt ons alvast benieuwd

Op woensdag 1 juli komt de langverwachte eerste speelfilm van Stany Crets in de zalen. Zijn 'Lee & Cindy C.' is een romantische tragikomedie over rockdromen, schlagerpassie en onvoorspelbare liefde. Eerder lieten we jullie hier op HLN.be al proeven van de meeslepende en beklijvende titelsong van de film: 'Ik Kies Jou'. Nu brengen we jullie exclusief de leutige 'ode' van personage Sven (gespeeld door Rik Verheye) aan zijn oogappel 'Gwindy'. Of hoe een 'kick in the balls' een heerlijk nummer oplevert...

Rik Verheye speelt in 'Lee en Cindy C.' de rol van Sven, een drummer in de punkrock band 'Rusty Razor' van hoofdpersonage Lee (Bert Verbeke). Sven blijkt tot over zijn oren verliefd op de excentrieke en prettig gestoorde Gwindy, die hem ooit serieus wist te raken op een niet erg aangename plaats. Het pijnlijke voorval zette Sven vreemd genoeg aan tot deze opvallende 'ode' aan zijn Gwindy.

'Lee en Cindy C.', vanaf 1 juli in de bioscoop. Bekijk hier de trailer.

screenshotReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.