Film Travolta vlak voor release geschrapt

John Travolta
EPA John Travolta
Minder dan twee weken voor de film zou uitkomen, is het nieuwste project van John Travolta van de bioscooplijsten gehaald. Volgens Entertainment Weekly heeft filmstudio Lionsgate op het laatste moment besloten de film Gotti niet uit te brengen.

Het gaat om een biopic over John Gotti, hoofd van de Gambino's, een bekende maffiafamilie uit New York. Travolta speelt daarin de titelrol, zijn echtgenote Kelly Preston is te zien als Johns vrouw Victoria. De film is geregisseerd door Kevin Connolly.

Lionsgate heeft de distributierechten voor Gotti, die op 15 december uit zou komen in de VS, terugverkocht aan de productiemaatschappij. Die kan nu opnieuw de boer op met de film. Geen van de partijen hebben dinsdag een verklaring gegeven voor de onverwachte zet.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Clement Asselman

    Vond de maffia die film niet mooi?