Fans dromen luidop van nieuwe ‘Harry Potter’-film na cryptische tweet van J.K. Rowling

EPA
Een nieuwe tweet van ‘Harry Potter’-schrijfster J.K. Rowling heeft fans wild laten speculeren over een nieuwe film uit het tovenaarsuniversum. "Soms komt duisternis vanuit onverwachte plekken", tweet de auteur, die bijna een half jaar lang geen tweets plaatste, geheimzinnig.

De tekst gaat gepaard met een nieuw logo voor de Broadwayshow ‘Harry Potter and the Cursed Child’. Wat de cryptische boodschap precies inhoudt is niet duidelijk. Sommige internetforums, zoals Pottermore, melden dat het echter alleen gaat om een nieuwe poster voor het theaterstuk, dat ook in San Francisco, Toronto, Londen en Hamburg te zien is.

In 2017 twitterde Rowling nog dat er "absoluut GEEN waarheid" zat in geruchten die toen de ronde deden over een mogelijke film over de Broadwayshow die in 2016 op de planken kwam. Of het nu dan niet toch tot een nieuwe reeks ‘Harry Potter’-films komt is afwachten.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Frederik Boogaerts

    Aub blijf er af en melk het niet uit