Eindelijk: Disney+ in september ook beschikbaar in België

REUTERS
Disneyfans kunnen hun hartje ophalen, want de filmstudio maakt eindelijk bekend wanneer de streamingdienst Disney+ in ons land zal lanceren. Eerder dit jaar werd al aangekondigd dat het voor de zomer zou zijn, en dat blijkt nu september te worden.

Even was er hoop dat, door de coronacrisis, de service sneller zou worden gelanceerd in ons land, want het zijn gouden tijden voor streamingplatformen. Disney Benelux bevestigde een tijd geleden dat de lancering van Disney+ in ons land nog steeds gepland stond voor deze zomer, en niet eerder. Nu laten ze via Twitter eindelijk weten dat we ons mogen verheugen op een lancering in september. Een precieze datum werd niet geprikt.

Disney+ lanceerde het platform midden november 2019 in de Verenigde Staten, Canada en Nederland. In 24 uur tijd stond de teller al op 10 miljoen abonnees. De lancering in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Oostenrijk en Zwitserland kwam er al op 24 maart. In een persbericht eerder dit jaar bevestigde Disney dat de dienst 6,99 euro per maand zal kosten, of 69,99 euro voor een jaarabonnement. Bij de lancering zullen klanten toegang hebben tot onder meer de ‘Star Wars’-serie ‘The Mandalorian’ en ‘High School Musical: The Musical: The Series’.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Johannes Smikkelson

    Is niets. Iedereen heeft marvel en the mandalorian al gezien.