Eerste trailer omstreden 'Nymphomaniac' vrijgegeven

Naast het opvallende verhaal over een nymfomane, met de nodige expliciete scènes, kan de film ook rekenen op een grootse internationale ensemblecast.
kos Naast het opvallende verhaal over een nymfomane, met de nodige expliciete scènes, kan de film ook rekenen op een grootse internationale ensemblecast.
De nu al omstreden film 'Nymphomaniac' van de Deense regisseur Lars von Trier komt eind dit jaar, of begin volgend jaar, in de Belgische zalen. Nu is alvast de eerst officiële, en toch redelijk expliciete, trailer vrijgegeven.

'Nymphomaniac' gaat over de erotische reis die een vrouw doormaakt vanaf haar geboorte tot ze 50 jaar is. Het verhaal wordt verteld door het hoofdpersonage, de zelfverklaarde nymfomane Joe, een rol die vertolkt wordt door actrice Charlotte Gainsbourg.

Sinds de aankondiging van von Triers nieuwe project, is er al heel wat inkt gevloeid over 'Nymphomaniac'. Naast het opvallende verhaal over een nymfomane, met de nodige expliciete scènes, kan de film ook rekenen op een grootse internationale cast met onder meer Shia LaBeouf, Jamie Bell, Uma Thurman en Willem Dafoe. Enkele bijrollen worden ingevuld door Vlaamse acteurs zoals Michaël Pas, Lien Van De Kelder en Ivan Pecnik.

De film komt op 25 december in de Deense zalen. Over de Belgische release is nog geen duidelijkheid, maar dat zal vermoedelijk begin januari zijn.