Eerste 9 minuten van ‘Top Gun’ te zien op YouTube ter ere van #TopGunDay

Tom Cruise
GPN Tom Cruise
Ter ere van Top Gun Day laat producent Paramount Pictures woensdagavond op het officiële YouTube-kanaal de eerste 9 minuten zien van Top Gun. Daarmee wordt ook alvast vooruitgeblikt op het vervolg, ‘Top Gun: Maverick’.

In de film neemt Tom Cruise bijna 35 jaar na ‘Top Gun’ opnieuw de hoofdrol van piloot Pete ‘Maverick’ Mitchell op zich. In de nieuwe film moet hij een nieuwe lichting piloten trainen voor een speciale missie. Onder hen is ook de zoon van Mavericks oude vriend ‘Goose’, die bij een ongeluk om het leven kwam.

‘Top Gun: Maverick’ draait - onder voorbehoud van de ontwikkelingen rondom het coronavirus en de maatregelen die overheden hanteren - op 24 december in de bioscoop. Rond 18:00 uur zijn de eerste 9 minuten van de film op het YouTube-kanaal van Paramount Pictures te zien.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.