Eén en Kinepolis organiseren binnenkort ‘F.C. De Kampioenen’-marathon

F.C De Kampioenen krijgen een marathon.
Eén F.C De Kampioenen krijgen een marathon.
Eind vorig jaar werd Eén uitgedaagd door een grote ‘Kampioenen’-fan om een ‘F.C. De Kampioenen’-marathon te organiseren. Nu is het zover: op 15 maart kunnen alle fans van Boma, Carmen en Markske 24 uur lang genieten van de beste afleveringen van hun favoriete reeks, samen met onder andere An Swartenbroekx (Bieke), Herman Verbruggen (Markske), Ann Tuts (Doortje) en Johny Voners (Xavier).

Twittergebruiker Laura (alias ‘Fernand Costermans’) vroeg zich eind vorig jaar af hoeveel retweets ze moest krijgen om een marathon van F.C. De Kampioenen te verdienen. Eén ging de uitdaging aan: bij 5000 retweets was de marathon een feit.

De oproep werd massaal gesteund en Eén en Kinepolis slaan nu de handen in elkaar voor een heus kampioenenfeest midden maart. Natuurlijk maken ook de echte Kampioenen hier hun opwachting. Laura maakte het goede nieuws zonet zelf bekend.

F.C. De Kampioenen: De marathon - vanaf vrijdagavond 15 maart

In Kinepolis Antwerpen kan iedereen vanaf vrijdagavond 15 maart genieten van een grote marathon. Deze brengt de leukste afleveringen uit 21 seizoenen op het grote scherm. 24 uur lang worden de fans ondergedompeld in Kampioenensfeer.

An Swartenbroekx (Bieke), Loes Van den Heuvel (Carmen), Herman Verbruggen (Markske), Ann Tuts (Doortje), Jaak Van Assche (Fernand Costermans) Machteld Timmermans (Goedele), Johny Voners (Xavier), Ben Rottiers (Pol), Tuur De Weert (Maurice), Marijn Devalck (Boma) en Danni Heylen (Pascale) komen langs voor het slotmoment zaterdagavond.

F.C. De Kampioenen: De hattrick - op zaterdag 16 maart

Voor wie geen 24 uur kan blijven, is er goed nieuws: op zaterdag 16 maart kunnen fans in Kinepolis Gent en Antwerpen terecht voor drie topafleveringen van F.C. De Kampioenen op het grote scherm. Dit event is goed voor 2,5 uur Kampioenenplezier voor het hele gezin.

Er zijn tickets beschikbaar voor verschillende voorstellingen die dag, en ook dan is een deel van de cast aanwezig.

Alle informatie is te vinden op de website van Eén. Tickets voor zowel de marathon als de hattrick zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.kinepolis.be/dekampioenen.
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Luc Corneillie

  Als je geen kampioenen fan bent hou dan je snater, wij gaan in ieder geval, samen met vrienden-fans en kijken we er naar uit al hebben we alle afleveringen al tientallen keer gezien, iedere avond is het bij ons kampioenen voor het slapen gaan, lang leve fc de kampioenen...

 • Davy Coolen

  Begrijp het niet ze hebben die afleveringen al meermaals door ons strot geduwd en nu nog in de bioscoop. Mij niet gezien.

 • Wendy Vandereyken

  Dus dan ga je in de bioscoop nog eens betalen om afleveringen te herbekijken die je al 50 keer op tv gezien hebt. Dan moet je echt wel een obsessie hebben voor de Kampioenen.

 • Louis Bouduin

  Moet je op de knieën, smeken, bidden, jammeren, huilen, of het haar uit je hoofd trekken: gewoon het feit dat iemand iets dergelijks op het programma zet is al even erg als die rommel zelf.