Ed Sheeran heeft een rol in ‘Star Wars’ te pakken

Ed Sheeran heeft een rolletje te pakken in ‘Star Wars’.
EPA Ed Sheeran heeft een rolletje te pakken in ‘Star Wars’.
Ed Sheeran (27) heeft een rol gekregen in de nieuwste ‘Star Wars’-film. Dat meldt The Sun. De kijker zal daar echter niet veel van merken, want de zanger zal zich in een Stormtrooperpak hijsen.

In het ‘Star Wars’-universum zijn de Stormtroopers het voetvolk van het Galactische Keizerrijk. Hoewel het een nagenoeg anonieme filmrol is, schuwen grote namen er niet voor om zich voor het personage te lenen. Zo speelde ‘James Bond’-ster Daniel Craig eerder al een Stormtrooper in ‘Star Wars: The Force Awakens’. 

Ed Sheeran zal de rol van Stormtrooper vertolken.
EPA Ed Sheeran zal de rol van Stormtrooper vertolken.

Voor Ed Sheeran is dit niet zijn eerste rol in een populaire franchise. Eerder was de zanger ook als soldaat te zien in ‘Game of Thrones’. Die passage werd door de fans van de reeks niet positief onthaald.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.