Dolenthousiaste ‘W817'-cast behaalt doel: “De film komt er!”

Photo News
Goed nieuws voor fans van de Ketnetreeks ‘W817': de film komt er! Dat heeft de cast aangekondigd in de Grote Peter Van de Veire Ochtendshow. 
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Enkele weken geleden lanceerde de cast een grote oproep: als er 50.000 bioscooptickets verkocht zouden worden, komt er een nieuwe film, genaamd ‘8ERAF!’. Dat is nu het geval. De opbrengsten van de voorverkoop maken de financiering van de film rond. “Bovenop die 50.000 tickets hebben we zelfs nog ongeveer 5.000 extra beschikbare zetels in de bioscopen van Kinepolis. We gaan de film tien avonden lang uitzenden bij Kinepolis en doen vier steden per avond aan. Het zou zonde zijn om niet alle plekjes in de cinemazalen te benutten. Dus fans die naast een ticket grepen, hebben nog kans”, zegt producent Peter Bouckaert van Eyeworks. 

Tussen 2 en 11 oktober moet ‘8ERAF!’ te zien zijn in de bioscopen. Maar door de coronacrisis zou die datum wel eens vertraging kunnen oplopen. “Ten laatste half mei moeten we onze film beginnen opnemen. We hopen dat dat mogelijk is. Maar momenteel hebben we daar geen zicht op. We moeten afwachten op de maatregelen van de overheid", aldus Bouckaert. “We hebben 50.000 fans een film beloofd, dus die komt er sowieso.”  

In de film ontdekken we dat de oude vrienden elkaar na hun studies uit het oog verloren. Ze volgden elk hun dromen en passies en staan op een kantelpunt in hun leven. Op een dag ontvangen ze een mysterieuze videoboodschap van tech-geek Carlo. Hij nodigt zijn oude kotgenoten uit op zijn huwelijksfeest. Tijdens een zeer geanimeerd weekend ontdekken Steve, Birgit, Zoë, Tom en Jasmijn dat er in al die jaren veel en weinig veranderd is. Maar waar is Akke? En wat is Carlo eigenlijk echt van plan?

De film brengt de originele vaste cast van de reeks terug in een nieuw verhaal voor de fans van het eerste uur. Jenne Decleir (Carlo), Govert Deploige (Steve), Kadèr Gürbüz (Birgit), Britt Van Der Borght (Zoë), Danny Timmermans (Tom), Aron Wade (Akke), Machteld Timmermans (Ellen) en Aagje Dom (Jasmijn) spelen de hoofdrollen.

Lees ook: Niet alleen W817 maakt comeback, ook deze tv-series keren dit jaar terug
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.