Documentaire over misbruik door Michael Jackson op komst, zijn familie is woest: “Dit is een walgelijke manier om geld te verdienen”

EPA
Over de doden niets dan goeds, maar dat gaat niet op voor Michael Jackson. Op het volgende Sundance Film Festival zal de documentaire ‘Leaving Neverland’ in première gaan, waarin de aanklachten wegens seksueel misbruik tegen Jackson worden belicht. Dit meldt Variety.

De film beschrijft hoe The King of Pop langlopende relaties aanging met twee jongens, destijds 7 en 10 jaar oud, en hun families toen hij op de top van zijn roem zat. De twee zijn nu beiden dertigers en beweren dat ze seksueel misbruikt zijn door de zanger. Ze onthullen in de docu hoe ze hiermee hebben leren leven.

Neverland verwijst naar het landgoed waarop Jackson woonde en waar in 2003 een inval werd gedaan nadat er meldingen over misbruik van een 13-jarige jongen binnenkwamen. Er startte een rechtszaak tegen Michael, die in 2005 werd vrijgesproken van maar liefst 14 aanklachten tegen hem.

De erfgenamen van Jackson zijn niet te spreken over de documentaire, zo meldt TMZ. “Dit is wederom een walgelijke manier om geld te verdienen op de rug van Michael Jackson. Het is een opsomming van oud nieuws. Ongelooflijk dat een filmmaker zoiets op zijn naam zou willen schrijven.”
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • jos beverke

  Ja als ge veel centen hebt, heb je meer kans om voor perverse activiteiten vrijgesproken te worden.Die kinderen hebben er geen enkel financieel voordeel bij om met deze misbruiken naar buiten te brengen.Het kan hen alleen de mogelijkheid geven om met die meegemaakte misbruiken verder normaal te kunnen leven!

 • Eddy Vervaet

  Michael is destijds vrijgesproken door een rechtbank en is dus onschuldig.Zelfs na zijn dood laten ze hem en zijn familie niet met rust!

 • Gerrit Feenstra

  Ja lekker gemakkelijk scoren. Alles vertellen en een weerwoord is niet mogelijk.Zal wel om geld gaan. Echt natrappen.

 • Stan Boudewijns

  Wat gaan ze doen? Zijn doodskist in de cel steken?