Dit zijn de Vlaamse stemmen van de nieuwe Smurfenfilm

rv

Op 29 maart komt de nieuwe Smurfenfilm 'De Smurfen en het verloren dorp' in de Belgische zalen. Govert Deploige spreekt daarin de stem van Gargamel in, Rikkert Van Dijck kruipt in de rol van Grote Smurf. James Cooke, die samen met Karen Damen te zien was in 'Nieuwe Buren', mag dan weer de stem van Brilsmurf verzorgen. Nieuw in deze film is de aanwezigheid van meer dan één vrouwelijke smurf. Smurfin (Joyce Buellens) krijgt dus concurrentie, en dan nog wel van drie Leyers-zusjes: Dorien, Olga en Billie doen allemaal een stemmetje.

Ook zij doen mee:
Michael Pas - Klungelsmurf
Jan Van Looveren - Potige smurf
An Vanderstighelen - Smurfwilgje

Synopsis

De Smurfin heeft de indruk dat iedereen in het dorp een functie heeft - Grote Smurf leidt, Bakkersmurf bakt, zelfs Moppersmurf die moppert - behalve zij. Wat zou het enige meisje in het dorp moeten doen? Op zoek gaan naar haar eigen doel, natuurlijk! Als ze toevallig de weg van een mysterieus wezen kruist, volgt ze het in het Verboden Bos.

Vergezeld door haar broers Brilsmurf, Potige Smurf en Klungelsmurf - en met de gemene tovernaar Gargamel die hen steeds schaduwt - onderneemt het Smurfenteam een wilde reis vol actie, gevaar en ontdekking, die hen leidt naar het grootste mysterie in de geschiedenis van de Smurfen!

Strips

Vanaf zaterdag 4 februari zitten De Smurfen niet meer in het Smurfendorp, maar in Het Laatste Nieuws. Met 34 onvergetelijke strips voor maar € 1,95. Smurf ze allemaal en beleef de spannendste avonturen met je favoriete blauwe wezentjes!
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Angelo Cabooter

    Heb de dvd gisteren gekocht.