Dit zijn de nieuwe Charlie's Angels

Lucy Liu, Cameron Diaz en Drew Barrymore
rv Lucy Liu, Cameron Diaz en Drew Barrymore
De nieuwe 'Angels' voor de herwerking van de film 'Charlie's Angels' zijn bekend. Volgens nieuwswebsite newshub zou het gaan om Kristen Stewart (28), Naomi Scott (25) en Lupita Nyong'o (35).

In 2000 kwam de herwerking van de 'Charlie's Angels' uit, de populaire cultreeks uit de jaren 70. Voor die film werd een beroep gedaan op klasbakken Drew Barrymore, Cameron Diaz en Lucy Liu. De film sloeg in als een bom en een vervolg liet dus niet lang op zich wachten. Die vervolgfilm flopte echter in 2003 en de plannen voor een mogelijke filmreeks werden in alle stilte opgeborgen.

Onlangs raakte echter bekend dat er een reboot zou komen en nu zijn dus ook de drie hoofdrollen bekend. He gaat om 'Twilight'-ster Kristen Stewart, voormalig roze Power Ranger Naomi Scott en Oscarwinnares uit '12 Years a Slave' Lupita Nyong'o.

Elizabeth Banks, Effie Trinket uit 'The Hunger Games', zal de film regisseren en speelt ook de rol van Bosley, die de communicatie tussen Charlie en zijn Angels verzorgt. Wie de rol van Charlie zal vertolken is nog niet bekend, de film is immers nog in een prille productiefase. Bij de vorige films werd de soundtrack verzorgd door 'Destiny's Child', het is nog niet bekend of Beyoncé en co. terugkeren voor deze remake.  

Kristen Stewart, Lupita Nyong'o en Naomi Scott
rv Kristen Stewart, Lupita Nyong'o en Naomi Scott5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jeroen De graaf

  Hier ook al

 • Heidi Werbrouck

  De originele Angels waren allemaal blank. Zonder te oordelen over actrices is dit een aanfluiting van het originele concept. Net als de volledig zwarte (en ondanks Queen Latiffa) volledig mislukte remake van Steel Magnolias. Politiek correct zult gii zijn, willen of niet.

 • mike dierickx

  een zwarte angel en een vrouwelijke Bosley, dat gaat zeker punten scoren bij de SJW's.

 • Christophe Wolters

  Sinds wanneer schrijven we ANGELS als Angles??? Zo worden het charlie’s hoeken....

 • Gino De Neef

  En opnieuw politieke correctheid.