Dit zijn de eerste beelden van de nieuwe Batmobiel

'Twilight'-acteur Robert Pattinson kruipt in de huid van Batman.
EPA 'Twilight'-acteur Robert Pattinson kruipt in de huid van Batman.
Het mag dan nog meer dan een jaar duren vooraleer de film in de zalen komt, de verwachtingen over de nieuwe ‘Batman’-prent zijn nu al hooggespannen. ‘Twilight’-acteur Robert Pattinson kruipt dit keer in de huid van de superheld en net zoals zijn voorgangers krijgt hij een fancy vervoersmiddel om zich in te verplaatsen. 

De opnames voor ‘The Batman’ zijn nog volop bezig. Regisseur Matt Reeves deelde enkele beelden vanop de set en daar is de nieuwe Batmobiel op te zien. Op de foto’s zie je Robert Pattinson eerst naast z’n nieuwe vierwieler staan. Daarna stapt hij in de hypermoderne wagen en scheurt hij ervandoor, klaar om de criminaliteit in Gotham City aan banden te leggen. 

Eerder werden ook al beelden gelekt van Pattinson in z’n outfit van superheld. Daarbij viel op dat hij geen cape heeft. Z’n kostuum ziet er ook minder afgeborsteld uit dan dat van voorgangers. Volgens Matt Reeves zal de nieuwe film geen typische ‘Batman’-verfilming worden zoals we die gewoon zijn. “Hij krijgt een besliste detective-vibe en een ‘noir’ kantje”, klinkt het. Wel zou het gaan om een trilogie, zoals bij de vorige ‘Batman’-films. ‘The Batman’ verschijnt in de zomer van 2021 in de zalen. 

Foto van tijdens de opnames van de nieuwe 'Batman'-film.
Photo News Foto van tijdens de opnames van de nieuwe 'Batman'-film.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.