Exclusief voor abonnees

Dit voorspelde Hollywood voor 2020: hoe ver zaten ze ernaast?

Real Steel
DreamWorks Real Steel
Vliegende auto’s, kwaadaardige aliens en een kolonie op Mars: in grote Hollywoodfilms ziet de ‘toekomst’ er ongeveer zo uit. Opvallend genoeg vonden heel wat futuristische blockbusters plaats in... 2020, jawel. We mogen dan (nog) niet wonen op Mars, maar zijn er voorspellingen uit films die wél zijn uitgekomen? 

Je hebt 9% van dit artikel gelezen
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • bart vansteenkiste

    een kolonie op mars is iets wat belange nooit zal gebeuren , waarom zouden ze , geen verse lucht , felle stormen , en veel erger dan op aarde , in deze grond kan niets leven , en als u denkt dat u 1 druppel water zal vinden zoals velen denken , er zit geen druppel. om iets te laten groenen zal u toch wat materiaal van aarde nodig hebben voor vruchtbaarheid , god is wijsheid , de mens denkt dat hij voor god kan spelen maar u zal nooit uit uw eigen zonnestelsel komen nooit. weg geworpen geld.

  • Yvan Lissens

    Kolonies op Mars zijn ook niet realistisch. We hebben binnenkort misschien wel de technologie, maar wie wil er gaan leven op een plaats waar je 100% afhankelijk bent van apparatuur om je in leven te houden, waar men, in geval van nood, 60 miljoen km verwijdert is van de meest nabije hulp en waar je in nog grotere afzondering zal leven dan tijdens de laatste lockdown?

  • Anja Deroulou

    Hoe ver zaten ze ernaast? Ver. Gezien dat ‘onzichtbaar beestje’ dat de mens velt. Ondanks de explosieve wetenschappelijke groei boeren we gewoon achteruit, tegen hetzelfde tempo...