Disney+ zet ‘Frozen 2' zondag al online vanwege coronacrisis

'Frozen 2'
AP 'Frozen 2'
De megahit ‘Frozen 2', die afgelopen kerst in de bioscopen veel records verbrak, is vanaf zondag al beschikbaar op streamingdienst Disney+. Dat heeft het entertainmentconcern zaterdag bekendgemaakt. De film is zondag in de loop van de dag al voor abonnees te zien. Dit is drie maanden eerder dan de planning was.

Disney laat in een verklaring weten het belangrijk te vinden “in deze moeilijke tijden wat plezier naar families te kunnen brengen”. In veel landen zitten burgers in sociale isolatie vanwege de corona-pandemie. Over de hele wereld zijn bioscopen, theaters en pretparken gesloten. Ook worden er de komende maanden nauwelijks nieuwe films meer uitgebracht; onder meer de blockbusters ‘Mulan’, ‘No Time To Die’ en ‘Fast & Furious 9' zijn minimaal een half jaar uitgesteld.

‘Frozen 2' is vanaf zondag beschikbaar in een aantal belangrijke markten van Disney+, zoals de VS, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland en Nederland. Disney wil overigens niet zeggen of sinds het uitbrengen van de pandemie meer mensen gebruik maken van de dienst. Ook concurrenten Netflix en Videoland willen niet zeggen of het aantal kijkers zijn toegenomen nu mensen niet meer de deur uit kunnen voor hun entertainment.
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Kris van der Zeypen

    Zou leuk zijn mochten we dit ook in België kunnen kijken!

  • Tanguy VAN GHELDER DEETEN

    Alleen zonde dat we het in België nog niet kunnen streamen.