Disney werkt aan een nieuwe ‘Star Wars’-film

Kevin Feige, de baas van Marvel Studio's, werkt aan een nieuwe Star Wars-film. Dat heeft Disney bevestigd aan onder meer The Hollywood Reporter.
EPA Kevin Feige, de baas van Marvel Studio's, werkt aan een nieuwe Star Wars-film. Dat heeft Disney bevestigd aan onder meer The Hollywood Reporter.
Marvel Studios-producer Kevin Feige werkt samen met Kathleen Kennedy van Lucasfilm aan een nieuwe ‘Star Wars’-film voor Disney. Dat meldt The Hollywood Reporter. De film moet ‘The Rise of Skywalker’ gaan opvolgen.

“Met de afsluiting van het ‘Skywalker’-hoofdstuk ontstaat er een nieuwe ‘Star Wars’-verhaal dat in goede handen is bij Kathleen. Kevin is een groot ‘Star Wars’-fan dus het is logisch dat we deze twee uitzonderlijke producers samen brachten om aan deze film te werken”, aldus Disney.

Disney kondigde eerder al aan dat er een nieuwe serie komt rond het ‘Star Wars’-personage Obi-Wan Kenobi. De serie zal te zien zijn via de aankomende streamingdienst Disney+. Het wordt de derde ‘Star Wars’-serie op Disney+. Later volgt ook The Mandalorian’ met ‘Game of Thrones’-acteur Pedro Pascal in de hoofdrol.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Christophe Braem

    "een nieuwe ‘Star Wars’-verhaal dat in goede handen is bij Kathleen". Denk dat het merendeel van de fans daar anders over denkt.

  • patrick Vautmans

    Hm the mandalorian komt op 12 nov al op Disney +, Serie van ben kenobi wordt een mini serie en nog geen datum bekend. Er komt ook nog serie over Cassian Andor (rogue one) datum niet bekend en titel ook niet en er komt vervolg op tekenfilm clone wars. Beetje juiste info ?

  • Frank Van den Bulck

    Ik heb het wel stilaan gehad met die Star Wars uitmelkerij. Pfffff.