Disney dropt eerste nummer uit de soundtrack van ‘Frozen 2', met Panic! At The Disco als verrassende vervanger voor Elsa

'Frozen 2' heeft verrassende soundtrack.
HLN 'Frozen 2' heeft verrassende soundtrack.
Het eerste nummer op de soundtrack van ‘Frozen 2' is - zeer leuk klinkend - bewijs dat Disney meer dan ooit af wil stappen van het hokjesdenken waar ze soms van beschuldigd worden. Niet alleen schakelen ze onverwachte artiesten in, zoals Weezer en Panic! At The Disco, die vooral bekend zijn van het rockgenre, maar ze gaven de nieuwe song van hoofdpersonage Elsa ook aan een man. 

Niet zomaar eentje, want het gaat om ‘High Hopes’-zanger Brendon Urie (beter bekend als Panic! At The Disco), misschien wel één van de enige personen die met zijn stembereik van vier octaven in staat was om in de schoenen van Idina Menzel te stappen. Zij is een populaire musicalactrice, die in alle ‘Frozen’-films de stem van koningin Elsa verzorgt.

Het vrijgegeven nummer krijgt de titel ‘Into The Unknown’ mee, en verhaalt over Elsa’s innerlijke strijd tijdens deze vervolgfilm. Of het liedje even populair zal worden als het beroemende én inmiddels ook beruchte ‘Let It Go’ uit de eerste prent, moet nog blijken. 
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Amber Habex

    Panic at the disco had al lang geen degelijk lied meer gemaakt, en dit draagt enkel nog meer bij tot hun lijs met rommel