Derde ‘Fantastic Beasts’-film komt pas in 2021 uit

AP
Na het verschijnen van de film Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald vorig jaar, moeten fans nog even wat langer wachten op het vervolg. Producent Warner Bros. Pictures maakte vandaag bekend dat de derde film in de serie pas in 2021 in première gaat.

De producent wilde zich opzettelijk niet haasten met de release, die voor 12 november 2021 gepland staat. “We geloven allemaal dat deze datum de filmmakers genoeg tijd en ruimte geeft om hun creativiteit te laten floreren en zo de best mogelijke film voor onze fans neer te zetten”, zegt een voorzitter van Warner Bros.

De filmreeks werd geïnspireerd door het schoolboek dat Harry Potter gebruikt tijdens zijn schooltijd op Zweinstein, geschreven door tovenaar Newt Scamander. De films werden net als de Harry Potter-boekenreeks geschreven door J.K. Rowling. Het eerste deel Fantastic Beasts and Where to Find Them kwam in 2016 uit. Het vervolg Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald verscheen vorig jaar.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Frederik De Coster

    Dat ze hun tijd maar nemen want de vorige film was een grote teleurstelling .