Derde ‘Fantastic Beasts’-film komt pas in 2021 uit

AP
Na het verschijnen van de film Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald vorig jaar, moeten fans nog even wat langer wachten op het vervolg. Producent Warner Bros. Pictures maakte vandaag bekend dat de derde film in de serie pas in 2021 in première gaat.

De producent wilde zich opzettelijk niet haasten met de release, die voor 12 november 2021 gepland staat. “We geloven allemaal dat deze datum de filmmakers genoeg tijd en ruimte geeft om hun creativiteit te laten floreren en zo de best mogelijke film voor onze fans neer te zetten”, zegt een voorzitter van Warner Bros.

De filmreeks werd geïnspireerd door het schoolboek dat Harry Potter gebruikt tijdens zijn schooltijd op Zweinstein, geschreven door tovenaar Newt Scamander. De films werden net als de Harry Potter-boekenreeks geschreven door J.K. Rowling. Het eerste deel Fantastic Beasts and Where to Find Them kwam in 2016 uit. Het vervolg Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald verscheen vorig jaar.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Frederik De Coster

    Dat ze hun tijd maar nemen want de vorige film was een grote teleurstelling .

  • Kevin Janssens

    filmmakers de tijd geven om nog wat te herschrijven en opnieuw te filmen na de flop van de 2de film bedoelen ze eigenlijk