De (sexy!) mannen uit de film 'What to expect when you're expecting'

getty
Okee, we gaan niet flauw doen: in een film over vrouwen en hun zwangerschapsperikelen spelen mannen toch vooral een bijrol. Gelukkig is gekozen voor niet zomaar de minste mannen... want het oog wil ook wat.

1. Matthew Morrison

Voorlopig vooral gekend als leraar een Glee-coach Mr Schue(ster), maar we wedden dat daar binnenkort verandering in komt. In deze film speelt hij danser Evan, die een duo vormt met fitnessexperte Jules (Cameron Diaz) in een 'Sterren op de dansvloer'-achtige show. Ze raakt onverwachts zwanger en moeten dan zowel de prille relatie als de zwangerschap tot een goed einde brengen. Niet simpel als je leeft als halve celebrity en aan 150 per uur.

"Het was een emotioneel moment toen Jules moest bevallen. Het voelde zo echt... ik kreeg tranen in mijn ogen. Achteraf hielden Cameron, de vroedvrouw en ik elkaars handen vast." Schattig!

Poll

Wie is voor jou de meest sexy man in deze film?

  • Matthew Morrison 5%
  • Chace Crawford 50%
  • Ben Falcone 1%
  • Dennis Quaid 2%
  • Rodrigo Santoro 13%
  • Chris Rock 2%
  • Joe Manganiello 17%
  • Ik kan niet kiezen... 10%
afp

2. Chace Crawford

Een Gossip Guy met af een toe een zijstapje naar het grote doek, zoals in 'Twelve' of 'Peace, love and misunderstanding'. 'What to expect when you're expecting' is de eerste film voor Chace met grote namen als tegenspelers en een bijhorende media-aandacht.

Hier speelt hij Marco, eigenaar van een eetkraam en in competitie verwikkeld met ex-klasgenote Rosie (Anna Kendrick). Als ze toegeven aan de opgebouwde spanning, gaan ze zo op in het moment dat ze de nodige voorzorgen vergeten...

Chace, sexy? Hell yeah. En wat doet hij als hij dat hoort? Blozen! "Oh, zo lief! Bedankt om aan mij te denken. Het maakt me nerveus maar toch bedankt", zei hij tegen de journalisten tijdens het interview.

Qua koken moet je niet te veel op hem rekenen: "Ik kan pannenkoeken maken. Je weet wel, die met het poedertje en de melk. Met bananen erbij ofzo." Anna Kendrick: "Horen jullie dat dames: Chace zal jullie ontbijt maken!" (Bekijk het interview hier)

photo_news

3. Ben Falcone
Zo snel gaat het niet voor Gary (Ben Falcone) en Wendy  (Elizabeth Banks): zij worden pas zwanger na moeizaam proberen. Als ze het nieuws melden aan Gary's vader Ramsey (Dennis Quaid), blijkt dan diens 'groen blaadje' Skyler (Brooklyn Decker) ook zwanger is, zonder enige moeite. Slik.

Ben Falcone, in het echte leven meneer Melissa McCarthy, weet wel wat van bevallingen sinds de geboorte van zijn dochters Vivian (2007) en Georgette (2010). Zijn gouden raad? "Film het niet. Kijk zelfs niet wat er daar beneden gebeurt. Gewoon niet."

getty
Skyler (Brooklyn Decker en Ramsey (Dennis Quaidà.
Skyler (Brooklyn Decker en Ramsey (Dennis Quaidà.

4. Rodrigo Santoro

Rodrigo Santoro is niet aan zijn proefstuk toe: hij draait al 20 jaar mee en had eerder rollen in 'Ché Gevara'-films, '300', 'Lost', 'Love Actually' en 'I love you Philip Morris'.

In deze film is hij Alew, de man van fotografe Holly (Jennifer Lopez). Natuurlijk zwanger lukt niet en dus starten ze een adoptieprocedure voor een Ethiopisch kindje. De half-Italiaan, half-Braziliaan was een perfecte match voor Jennifer Lopez. In de film vindt hij onderdak bij een Dudes Group, geleid door Chris Rock, van vaders die elkaar steunen.

afp

5. Chris Rock

"Het helpt als je zelf vader bent als je er een moet spelen. Ik liep de andere mannen de hele tijd te zeggen wat ze moesten doen!" Chris heeft twee dochters, een van 9 en een van 7 jaar oud.

Samen met Thomas Lennon (Craig) en Rob Huebel (Gabe) vormt Chris (Vic) een steungroep voor vaders, een Dudes Group. Ze klagen over het vaderschap, terwijl ze met de baby's wandelen in het park. Eén man trekt hun aandacht... en nee, het is niet Rodrigo Santoro.


getty
ap

6. Joe Manganiello

Het lekkere (weerwolf)beest uit True Blood heeft een klein bijrolletje in de film, als grotendeels halfnaakte jogger Davis waarop de andere vaders alleen maar jaloers zijn. En waar vrouwen vooral van gaan kwijlen, zo vermoeden wij.

Niet dat het altijd gemakkelijk was. "De dag dat we de optrekoefening filmden was het over de dertig graden. In totaal heb ik er zeker 900 gedaan..." Arme Joe! Zelfs voor iemand die tiptop in orde is, was dat een zware inspanning. Dat zweet is dus helemaal echt dames...

getty
Hé lekker beest.
Hé lekker beest.