De Buurtpolitie begint in mei aan derde film ‘Het Circus’

De Buurtpolitie krijgt derde film.
KFD De Buurtpolitie krijgt derde film.
De derde bioscoopfilm van de populaire VTM reeks De Buurtpolitie is een feit. Deze keer staat de film volledig in het thema van het circus, met als titel ‘De Buurtpolitie - Het Circus’. 

De opnames gaan begin mei van start en het zal ongeveer twee weken duren om de film in te blikken. De film zou op 23 oktober, net voor de herfstvakantie, in de zalen te zien moeten zijn.

Het verhaal? De Buurtpolitie onderzoekt een plofkraak op een geldautomaat. Het onderzoek leidt hen naar een circus dat net zijn tenten heeft opgezet. Maar wat is de link tussen het circus en de plofkraak? En waarom gebeuren er zoveel vreemde dingen sinds het circus zijn intrede heeft gemaakt? De agenten zetten alles op alles om het mysterie op te lossen.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Roger Poot

    Fantastisch voor 12 jarigen......