Dat belooft! Nieuwe horrorfilm 'Annabelle: Creation' krijgt 100% op Rotten Tomatoes

rv
Zorg ervoor dat je op 10 augustus niet vroeg op moet want op 9 augustus ga je een slapeloze nacht tegemoet. Dan komt 'Annabelle: Creation' in de zalen, de beste horrorfilm in jaren als we Rotten Tomatoes mogen geloven. Filmfans geven de film op de ratingsite 100 procent! Ongezien voor een horrorfilm.

'Annabelle' bracht in 2014 250 miljoen dollar in het laatje, niet slecht voor een film met een budget van 6,5 miljoen. De kritieken daarentegen waren minder positief. Op Rotten Tomatoes krijgt de film slechts 29 procent, op IMDB 5,4/10. Maar het vervolg 'Annabelle: Creation' is nu al een inslaand succes. En dan moet de film zelfs nog uitkomen.

100 procent

'Annabelle: Creation' werd vorige maand gedraaid op het Los Angeles Film Festival. Nog niet veel mensen kregen de film dus al te zien, maar zij lieten hun appreciatie wel al massaal blijken op ratingsites.

Horrorfilms krijgen op Rotten Tomatoes en IMDB doorgaans een lage score, net daarom is het zo bijzonder dat 'Annabelle: Creation' de maximumscore krijgt op Rotten Tomatoes en 8,3/10 op IMDB. Ter vergelijking: klassiekers als 'Reservoir Dogs' en 'Citizen Kane' kregen dezelfde IMDB-score.

Rotten Tomatoes

'The Conjuring'

'Annabelle: Creation' is een prequel die het ontstaansverhaal van de griezelige pop vertelt. Een man en een vrouw, die hun dochtertje verloren, raakten geobsedeerd door 'de geest van hun dochter' in een pop. De film is een nieuwe aflevering in de waanzinnig populaire 'The Conjuring'-franchise.

Actrice Vera Farmiga met achter haar de demonische non Valak in 'The Conjuring 2'
rv Actrice Vera Farmiga met achter haar de demonische non Valak in 'The Conjuring 2'

De non en 'The Crooked Man'

Ook de non uit 'The Conjuring 2' krijgt binnenkort een spin-off. Op die film is het wachten tot 13 juli 2018. Ook 'The Crooked Man' krijgt later zijn eigen film. Maar eerst dus 'Annabelle: Creation', wij kunnen niet wachten!

'Annabelle: Creation' verschijnt op 9 augustus in de bioscoop.