Daniel Craig moet operatie ondergaan na ongeval op de set van ‘James Bond’

Daniel Craig
AFP Daniel Craig
Na een ongeval op de set van de 25ste James Bond-film, waarbij hoofdrol Daniel Craig (51) zijn enkel bezeerde, moet de acteur een operatie ondergaan.

Craig liep de verwonding op tijdens het filmen van een hectische achtervolgingsscène. De opnames moesten tijdelijk worden stilgelegd. Craig werd meteen terug overgevlogen naar de Verenigde Staten, want hij bevond zich op dat moment op een set in Jamaica. Hoewel er in eerste instantie sprake leek te zijn van een snelle terugkeer, blijkt nu dat hij een enkeloperatie zal moeten ondergaan. 

Het twitteraccount van ‘James Bond' bevestigt de operatie, en meldt dat de acteur nog enkele weken buiten spel zal staan. Wel menen ze dat de geplande releasedatum van de film, op 3 april 2020, niet in gevaar komt. 
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Catherine MISTIAEN

    Dit spijtig voorval had moeten gebeuren bij de eerste film met Craig. Het is tijd voor een nieuwe, rustige James Bond in de stijl van Burt Lancaster, Alain Delon of Michael Caine. JB mag gerust een vijftiger zijn: met minder geweld maar met meer schaakspel.

  • Febe Chapin

    Een enkel operatie dat zal genezen in 2 weken? Dat denk ik niet.