Controversiële Ted Bundy-film met Zac Efron komt volgende maand dan toch exclusief naar Netflix

Zac Efron als Ted Bundy.
Netflix Zac Efron als Ted Bundy.
De Ted Bundy-film met Zac Efron in de hoofdrol vindt in mei zijn weg naar Netflix. Eerder deze maand raakte al bekend dat Netflix de rechten op de prent had gekocht voor een weelderige 9 miljoen dollar. De vermoedens dat Netflix de film uit de bioscopen zou houden en exclusief op de streamingdienst zou aanbieden, zijn nu bevestigd.

De film getiteld ‘Extremely Wicked, Shockingly Evil And Vile’ is redelijk controversieel, gezien de makers ervan beschuldigd worden dat ze de Amerikaanse seriemoordenaar Ted Bundy te hard ophemelen. De prent focust zich namelijk niet op zijn gruweldaden, maar wel op ‘de man achter de moorden’, en zijn relatie met zijn vaste vriendin. De trailer komt eerder over als een actiefilm dan als een biografische weergave van de man. 

Volgens acteur Zac Efron was het de moeilijkste rol die hij ooit moest spelen. “Het was de eerste keer dat ik mijn mentale gezondheid zo onder druk moest zetten. Ik weet niet of ik het goed heb aangepakt, maar ik ben wel blij met het resultaat.” 

Vanaf 3 mei kan de film wereldwijd bekeken worden via Netflix. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Arno Vanhooren

    'De trailer komt eerder over als een actiefilm dan als een biografische weergave van de man.' Dat is gewoonweg niet waar...

  • Mo Biraja

    Deden ze toch ook met de sopranos , de godfater etc....moordenaars en criminelen romantiseren dat het bijna helden worden We kijken toch allemaal graag naar zo'n filmpjes en kom ni af met te zeggen ja is maar film want is gebaseerd op ware feiten

  • Eida Lam

    Controversiële film? Waar sommigen toch hun prioriteiten leggen, er lopen momenteel individuen rond die niet moeten onderdoen voor de echte Ted Bundy , misschien kun je daar je frustraties rond controverse aan kwijt? De echte is al lang dood hoor, die gaat er echt niet beter van worden.