Comedy over leven Pete Davidson in de maak

Pete Davidson maakt zijn eigen film.
Danny Moloshok/Invision/AP Pete Davidson maakt zijn eigen film.
Een filmscript dat Pete Davidson heeft geschreven over zijn eigen jeugd, gaat in productie. De comedian werkt daarvoor samen met Judd Apatow, die de film zal regisseren.

De vader van Pete was brandweerman en kwam om bij de aanslag op de Twin Towers in New York op 11 september 2001. Pete was toen zeven jaar en heeft vaker aangegeven dat comedy één van de dingen is die hem hebben geholpen dat verlies te verwerken.

Volgens The Hollywood Reporter is de comedy semi-autobiografisch, maar heeft het hoofdpersonage wel dezelfde naam als Pete.

Voor Judd is het nog titelloze project de eerste film die hij regisseert sinds ‘Trainwreck’ uit 2015. Hij maakte de afgelopen jaren vooral televisie, zoals series ‘Love’ en ‘Crashing’.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.