Exclusief voor abonnees

COLUMN. Achter de schermen van de Kampioenenfilm met An Swartenbroekx: “Ik had nooit problemen met mijn leeftijd, tot ik een bril nodig had”

An Swartenbroekx.
Kristof Ghyselinck An Swartenbroekx.
De opnames van de vierde ‘F.C. De Kampioenen’-film zijn voor actrice en scenariste An Swartenbroekx een razend drukke periode. In deze column vertelt ze wat er beweegt in haar leven, professioneel én privé.

“’Een vierde Kampioenenfilm?! Haha, gaan de kleinkinderen van de acteurs nu meespelen?’ Een reactie die ik las toen ik door enkele Kampioenen-posts scrolde. Ja, we worden ouder. Ik had nooit problemen met mijn leeftijd. Dertig, veertig, negenenveertig… Het deed me niets. Ik ben (buiten nieuwkomers Niels Destadsbader, Machteld Timmermans en Bab Buelens) de jongste van de bende en voel me ook zo. Tot ik enkele maanden geleden, tijdens de lezing van het script, plots de lettertjes niet meer duidelijk zag. De fase van ontkenning trad in. Ik, een bril?! No way!”

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Carlos De Taeye

    Wist niet dat ze daar met een script werken, dat zou je toch niet zeggen he?