Cameron Diaz opnieuw kortgerokt op première in Munchen

epa
Aan lef ontbreekt het Cameron Diaz allerminst: ondanks het leeftijdsverschil van twintig jaar koos de Amerikaanse actrice alweer voor een jurk die iets gewaagder oogde dan het exemplaar van Kate Upton. Met een gouden toets bovendien, kwestie van daar op de première in München zeker met de nodige aandacht te gaan lopen. Leslie Mann bleef zoals gewoonlijk klassevol overeind tussen dat vrouwelijk geweld.

De ambiance zat er duidelijk in tijdens de opnames, liet Diaz eerder al verstaan. "Niets leukers dan iedereen samen op één kamer en dan onnozel doen. We hebben toen ook de 21ste verjaardag van Kate gevierd. Laat ons het er op houden dat we haar getoond hebben hoe het is om volwassen te zijn."

Mann moet in 'The Other Woman' een dronkemansscène spelen, maar daar heeft ze absoluut geen probleem mee. "Vraag me niet waarom, maar ik kan dat echt goed. Ik heb al veel mensen geobserveerd als ze zat waren, vandaar allicht."

Voor Upton is het haar eerste echte hoofdrol in een film. "Mijn twee collega's zijn een voorbeeld voor mij. Wat een geweldige actrices en als mens zijn ze zelfs nog beter. Ik mag me dus gelukkig prijzen. Ik heb veel opgestoken door hen bezig te zien."

getty
getty
getty
getty
getty