Brussels animatiefilm-festival Anima gaat op 1 maart van start

Anima filmfestival.
Anima Anima filmfestival.
Anima, het Brusselse animatiefilm-festival, gaat op vrijdag 1 maart van start in bioscoop Flagey. De openingsfilm is ‘Another Day of Life’, een deels Belgische productie die de European Film Award voor Beste Europese Animatie won.

Verder zijn er ook een heleboel internationale gasten of ook met een Belgische insteek, zoals Kim Keukeleire die samen met Emma De Swaef Le Gâteau Magnifique heeft gemaakt. Er is een heel VR luik en zowel animatie voor jongeren, kinderen en volwassenen. 

Flagey zindert tien dagen lang op het ritme van de animatiefilm: voorstellingen van kortfilms, met het beste uit de wereldproductie van het voorbije jaar, premières van enkele langverwachte nieuwe langspeelfilms, onuitgebrachte films en nog veel meer, voor alle smaken en leeftijden.

Tickets zijn beschikbaar via de Anima website.

Another Day In The Life
Anima Another Day In The LifeReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.