Bruno Mars speelt hoofdrol in nieuwe Disney-musical

Bruno Mars heeft zijn eerst grote filmrol te pakken. De zanger zal te zien zijn in een nieuwe musical van Disney die hij ook gaat produceren, meldt Deadline.
ANP Kippa Bruno Mars heeft zijn eerst grote filmrol te pakken. De zanger zal te zien zijn in een nieuwe musical van Disney die hij ook gaat produceren, meldt Deadline.
Bruno Mars (34) heeft zijn eerst grote filmrol te pakken. De zanger zal te zien zijn in een nieuwe musical van Disney die hij ook gaat produceren, meldt Deadline. Veel meer is er over het project nog niet gekend. 

Volgens Deadline hebben Disney en Bruno Mars maanden gediscussieerd over een mogelijke samenwerking, maar is die er dan uiteindelijk toch gekomen. Bruno zal de hoofdrol gaan spelen in een fictiefilm waarin muziek een grote rol speelt. Hij wordt ook producent van de musical. Waarover de film precies zal gaan is nog niet bekend, maar volgens Deadline zal Bruno wel de muziek zelf maken en inzingen. 

Het is de eerste keer dat de zanger zo'n grote rol speelt. Eerder sprak Bruno wel een stem in van de animatiefilm Rio 2 en als klein jongetje was hij als Elvis-imitator te zien in Honeymoon in Vegas (1992).
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.