Bioscoopfilm ‘Nachtwacht: Het Duistere Hart’ trekt meer dan 100.000 bezoekers

Studio 100
Hij speelt nog maar enkele weken in de bioscoopzalen, maar nu al kochten meer dan 100.000 toeschouwers een kaartje voor ‘Nachtwacht: Het Duistere Hart’. Met dat bezoekersaantal is ook de tweede bioscoopfilm van de populaire Ketnetreeks ‘Nachtwacht’ een groot succes.

Het is ook mooi nieuws voor de drie hoofdacteurs Louis Thyssen (Vladimir), Celine Verbeeck (Keelin) en Giovanni Kemper (Wilko), voor wie ‘Nachtwacht’ intussen al meer dan vijf jaar een deel uitmaakt van hun leven: “We vinden het enorm fijn dat zo veel jonge (en oudere) bezoekers komen kijken naar onze tweede film in de bioscoop”, klinkt het. “Op dit cijfer zijn we dan ook meer dan trots!”

In de film zijn Keelin, Vlad en Wilko uitgenodigd voor de Kristalceremonie in het Elfenrijk. Tijdens die plechtigheid zal het Elfenkristal normaal gezien een van de Raadgevers van Koningin Melisande aanwijzen om haar op te volgen. Maar tot ieders verwondering wordt Keelin aangeduid als nieuwe koningin. De Nachtwacht is nog niet van haar verbazing bekomen wanneer Keelin wordt ontvoerd door Wilko. Vlad en Vega geloven in de onschuld van Wilko en besluiten uit te zoeken wat er aan de hand is…
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Kim Peeters

    Aanrader ! Super leuke film voor de kids . Mijn dochter (6jaar) is er gek van

  • Larry Floru

    Mooie film. Minder commercieel als Kampioenen deel te veel.

  • Werner Cortoos

    Gaan kijken met de 2 kids, is een mooie film