Binnenkort in je frituur: de échte Boma-worst

Binnenkort in je frituur: de échte Boma-worst!
VRT Binnenkort in je frituur: de échte Boma-worst!
Er wordt al 25 jaar veel over gesproken in F.C. De Kampioenen, maar hoe smaakt een Boma-worst nu echt? Binnenkort kan je het zelf ontdekken bij een frituur in de buurt. Snackfabrikant Vanreusel lanceert in samenwerking met Eén 2 unieke F.C. de Kampioenen-snacks waar vele fans al lang op wachten: Boma Cervela Pikant en Marks favoriete Kampioenenballetjes (met of zonder tomatensaus).

Boma Cervela Pikant, mijn gedacht!

De Boma Cervela Pikant is de eerste 'Boma-worst' die op de markt komt. Cervelaspecialist Vanreusel ontwikkelde met goedkeuring van Balthazar Boma een cervela met een licht pikante toets. De cervela - volledig in Kampioenen-kleuren omhuld - wordt geserveerd in een even opvallend Boma-bakje. 

Marks favoriete Kampioenenballetjes

Ook de Kampioenenballetjes, het lievelingsgerecht van Mark Vertongen in de serie, zal binnenkort voor kinderen verkrijgbaar zijn in de frituur. Met of zonder tomatensaus, zoals de kleine fans zelf verkiezen. De balletjes worden per zeven geserveerd in opvallende en speelse cups, ontworpen door Mark zelf.

Kampioenen-fans moeten nog even op hun honger blijven zitten. Beide producten zijn vanaf begin december verkrijgbaar, net voor de release van de 3e F.C. de Kampioenen film.

FC De Kampioenen - de film

Het is nog exact 3 maanden wachten tot 'Kampioenen Forever' voor iedereen te bekijken is in de bioscoop!

Facebook4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • SABINE VAN DE KERKHOVE

  Een Boma-worst van 25 jaar....zal ook nie meer zo vers zijn denk ik ;-)))

 • luu di malinas

  Veel reclame zal niet nodig zijn. In de serie, die meer dan 20 jaar heeft gelopen, kwam die worst veel ter sprake dus naambekendheid hebben ze al. Ik kan me wel voorstellen dat een frituurbezoeker het wel eens zal willen proberen als is het maar voor de grap.

 • Jozef Van Schuerbeeck

  Wedden dat die nogal duur zullen uitvallen. Reclame kost ook veel geld en wie betaalt die ? De onnozele consument.

 • Peter Buyck

  De 'Kampioenen' moeten niet weten van die worst... het publiek wel? Op TV is de worst wansmakelijk... Hoe gaat het publiek hierop reageren? Hebben De Kampioenen gelogen over de smaak ervan of zo?