Bekijk hier de trailer van 'Paradise Trips' met haast onherkenbare Gene Bervoets

In augustus komt 'Paradise Trips' in de bioscoop, de eerste langspeelfilm van Raf Reyntjens met in de hoofdrollen Gene Bervoets en Jeroen Perceval. Je kan de eerste trailer hier al bekijken.

'Paradise Trips' vertelt het verhaal van buschauffeur Mario (Bervoets), die zijn hele carrière gepensioneerden naar het warme zuiden heeft gebracht. Op de vooravond van zijn eigen pensioen moet hij tegen zijn zin een kleurrijke bende jongeren naar een festival in Kroatië brengen. Onderweg groeit het conflict tussen de conservatieve Mario en zijn alternatieve passagiers. Wat Mario's laatste reis moest worden verandert al snel in een fascinerende trip die Mario confronteert met zijn vooroordelen en met zijn verloren zoon.

Tot de cast behoren ook Cédric Van Den Abbeele, Noortje Herlaar, Line Pillet, Tania Van der Sanden en Pieter Verelst.

Raf Reyntjens is een Belgische regisseur die in 1999 afstudeerde aan het RITS en daarna een carrière uitbouwde als regisseur van kortfilms, music videos en commercials. Zijn werk werd zowel nationaal als internationaal veelvuldig bekroond. Na een internationale filmfestivalcarrière kreeg zijn eerste kortfilm 'A Message from Outer Space' een Amerikaanse remake en zijn tweede kortfilm 'Tunnelrat' maakte deel uit van de MoMA tentoonstelling ter gelegenheid van 100 jaar WO I. Ook in de muziekwereld is Raf Reyntjens bekend. Zo drukte hij zijn stempel op de videoclips van Stromae: 'Papaoutai' en 'Peace or Violence', die al meer dan 200 miljoen keer bekeken werden op YouTube.