Au! Bedscène met Kate Upton kan pijnlijke gevolgen hebben

Photo News
Heel wat manvolk zou niet erg lang twijfelen als het de kans zou krijgen om een seksscène met topmodel Kate Upton in te blikken. Game of Thrones-acteur Nikolaj Coster-Waldau moest er niet om vragen: hij had beroepshalve prijs tijdens de opnames voor de film 'The Other Woman'. Maar hij houdt pijnlijke en zichtbare herinneringen over aan zijn hete ontmoeting met Upton.

De Deense acteur deed zijn verhaal bij Chelsea Lateley op E! Hij vertelde gastvrouw Chelsea Handler dat een SM-scène met Kate Upton nare gevolgen had voor zijn gatskaak. Kate moest hem met een zweepje stevig op de bips kletsen maar het SI-model deed dat blijkbaar met zo'n overtuiging dat het resultaat de ferme blauwe plek van hiernaast is.

"Het is een film, dus het hoeft allemaal niet echt te gebeuren", zegt Nikolaj Coster-Waldau. "Ik zei dan ook tegen Kate dat ze er tien procent mocht afdoen bij de volgende take. Maar de regisseur had er zo'n schik in dat hij haar vroeg niet op te houden écht te slaan."

Coster-Waldau toonde zich zelfs nog bezorgd over het feit dat Kate Upton de foto's nog niet had gezien. "Wat bazel je nu? Jij bent de mishandelde vrouw hier", reageerde Chelsea Handler.

Pikant detail: de scène haalde de film niet.

E!/"Chelsea Lately"

photo_news
getty
Photo News