Actrice uit ‘De Ridder’ krijgt hoofdrol in boekverfilming

De opnames van de speelfilm ‘Kom hier dat ik u kus’, de verfilming van de succesvolle roman van Griet Op de Beeck, zijn begonnen. De Vlaamse actrice Tanya Zabarylo kruipt in de rol van hoofdpersonage Mona.
ANP De opnames van de speelfilm ‘Kom hier dat ik u kus’, de verfilming van de succesvolle roman van Griet Op de Beeck, zijn begonnen. De Vlaamse actrice Tanya Zabarylo kruipt in de rol van hoofdpersonage Mona.
Tanya Zabarylo (33), de vriendin van acteur Bill Barberis en actrice uit de Eén-serie ‘De Ridder’ en de VTM-reeks ‘Amateurs’, speelt binnenkort de hoofdrol in een verfilming van ‘Kom Hier Dat Ik U Kus’, een boek van Griet Op de Beeck. 

Zabarylo speelt Mona, de oudste dochter in een gezin waarvan de moeder komt te overlijden op jonge leeftijd. In het boek wordt heel haar leven uit de doeken gedaan, want haar tienerjaren tot belevenissen als volwassen vrouw.

Wanneer de film in de bioscopen komt is nog niet bekend; de opnames zijn deze week gestart.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • David Desmet

    Ben het zelf zeker

  • Eddy Bryon

    Ik denk dat het waarschijnlijk een verkeerde foto is !!