Exclusief voor abonnees

"Zoveel drugs genomen dat ik al dood had moeten zijn": Elton John openhartig naar aanleiding van biopic ‘Rocketman’

RV
Na het succes van 'Bohemian Rhapsody' over Freddie Mercury, wordt nu het leven van muzieklegende Elton John (72) naar het witte doek gehaald. In 'Rocketman' zien we hoe een klein jongetje uit het Engelse Middlesex uitgroeit tot één van de meest iconische figuren in de muziekgeschiedenis. "Ik nam zoveel drugs dat ik al lang dood had moeten zijn, mijn liefde voor muziek heeft me letterlijk in leven gehouden."

Je hebt 6% van dit artikel gelezen
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Freddy De Vos

  Prachtige musikant!

 • Karel Van Beeck

  Groot ego, klein ventje.Onbeschoft van tijd.

 • Michel Jacobs

  Voor een muzikant heeft hij geen erg ontwikkeld analytisch vermogen. Zeg nu zelf, op wie zou u gokken voor het overleven? Op de liefde voor de muziek of op de artsen en verpleegkundigen die hem ongetwijfeld meermaals over de vloer gehad hebben? Van ondankbaarheid gesproken. 't Is een muzikant die de vraag stelt...maar allez, ik zal geen echte artiest zijn, die zijn namelijk(dixit) toch irrationeel.

 • Katia Blancmont

  De man is een levend cliché van de rockster. De film idem. Totaal oninteressant.