‘Viva Boma’ al na een weekend best bezochte Vlaamse film van 2019

Een beeld uit Viva Boma!
VRT Een beeld uit Viva Boma!
De vierde film van FC De Kampioenen, ‘Viva Boma’, is nog maar sinds dit weekend in de zalen te zien, maar toch gingen al 131.500 betalende toeschouwers kijken. Daarmee is het nu al de best bezochte Vlaamse film van het jaar. 

Na het eerste weekend staat het bezoekersaantal voor ‘Viva Boma’ op 131.500 betalende bezoekers en dat is een record. De film van Jan Verheyen is daarmee de best bezochte Vlaamse film van het jaar. De vorige film van FC De Kampioenen, ‘Kampioenen Forever’, wist na het eerste weekend ‘slechts’ zo'n 120.000 betalende toeschouwers te trekken. 

In ‘Viva Boma' wordt Ronaldinho door Boma en Goedele klaargestoomd als nieuwe PDG van de ‘Boma Vleesindustrie NV’. Maar zijn hart ligt meer bij het voetbal – en bij Niki, zijn nieuwe vlam. Terwijl de Kampioenen een promotiestunt voorbereiden om de ‘Viva Boma’ worst te lanceren tijdens Aalst Carnaval, zien eeuwige vijanden Fernand en DDT hun kans schoon om de Kampioenen voorgoed uit te schakelen.
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Franc saas

  Kan ik best geloven , werd en wordt nog veel bekeken ...kleinzoon is er ook fan van , volgende week gaan wij zeker zien , ook de vorige films gaan zien ,hier in de RIO in De Haan .

 • Yvan Lindekens

  Daar loopt de gemiddelde Vlaming nog eens storm voor. Nu al goed voor een welverdiende plaats in de Vlaamse Canon, lol.

 • Luc Bruneel

  Oude van dagen film met ouden van dagen,bach

 • Bart Pauwels

  en toch de minste van de vier :)